Design by Play Casino

20130303: Skolen ved Sundet helt til tops

Udskriv
Oprettet: Søndag, 03. marts 2013 Skrevet af Jan G Nielsen

Hylleholthallen var her i weekenden rammen om Firmastævne i fodbold. Det blev en tæt affære, hvor hele stævnet først blev afgjort på de små marginaler, da firmaholdet "Skolen ved Sundet" sikrede sig førstepladsen i stævnet. Faxe Ladeplads Idrætsforening, der arrangerede stævnet havde 15 hold til start, hvor de blev afviklet i tre puljer.

Sidst på eftermiddagen var stævnet nået frem til Finalerunden, der havde deltagelse af fire hold. Det var "Skolen ved Sundet", der blandt andet talte den tidligere Faxe Ladeplads spiller Jonas Pagh. Carlsnberg stillede med blandt andet Lars Willumsen, JK Tryk/EJ Byg fra Rønnede /Faxe Ladeplads havde slået sig sammen i stævnet samt nåede Netto fra Næstved frem til slutkampene.

Finalerunden blev ganske spændende. Netto fra Næstved sluttede fire i stævnet, da de måtte forlade alle tre kampe med nederlag. De øvrige hold tog sig så af sejre imellem sig. Før sidste kamp, stod det klart at "Skolen ved Sundet" kunne sikre sig titlen, hvis de spillede mindst uafgjort. Omvendt ville en sejr til Carlsberg betyde, at tre hold ville slutte med alle seks point, og herefter ville indbyrdes kamp gå ud og antallet af scorede mål blive afgørende. Det var netop, hvad der skete. Carlsberg besejrede "Skolen ved Sundet" med 5-3 i den sidste kamp. Og netop målet til 3-5 blev afgørende for "Skolen ved Sundet". Det mål gjorde at de sluttede med et mål mere end Carlsberg, der kort før tid havde chancen for at lukke det hele, da de ramte indersiden af stolpen. Bolden røg i spil igen, og her reducerede "Skolen ved Sundet". Så lidt skal der til for at det hele vipper til den anden side. JK Tryk&EJ Byg sluttede som treer i stævnet. Jens K. Petersen og Erik Juhl Nielsens firmaer havde ikke scoret lige så mange mål, da regnskabet endeligt blev gjort op.

-Vi havde så styr på målene til sidst fortalte Rene Willumsen til "Aktuel Sport" på 104,7  da stævnet var overstået. Et stævne som efterhånden har været afholdt i mange år i Hylleholthallen. Søndagen fortsatte så med familiestævne i hallen, hvor der var otte hold tilmeldt.

Hør snakken her med Rene Willumsen fra FLI.   

jgn

 

 

 

Monday the 23rd. Design by QualityJoomlaTemplates. Radio Østsjælland
Copyright 2012

©