Design by Play Casino

20130308: Topidræt i Faxe Kommune ..

Udskriv
Oprettet: Fredag, 08. marts 2013 Skrevet af Jan G Nielsen

Weekenden byder en masse her fra Radio Østsjælland. Lørdag eftermiddag byder på en del sport i "Weekend på 104,7" & "Aktuel Sport.". Jan G. Nielsen kan blandt andet byde på en snak med formanden for Erhvervs og Kulturudvalget i Faxe Kommune Martin Hillerup. Anledningen er de mange sportsbegivenheder, der i kommunen i 2013. Hør mere her.

Du kan også høre en snak med træneren hos Dalbys 3. divisions hold i håndbold Per Rasmussen. Hans mandskab tabte i sidste weekend med 23-24 hos i Svinninge. -Men det var så klart en kamp vi kunne have vundet fortæller Per Rasmussen i udsendelsen. I det hele taget, så er der lagt op til en spændende weekend i Dalby. Hjemmestævnet byder også på en kamp for damerne i Kval. rækken. Holdet her med fremme i kampen op oprykning til 3. division.

Vi byder også på en snak med formanden for "Musikforeningen Samklang.". De har nu deres aktiviter i Roholte Aktivitetshus. Formanden Søren Banjo Nielsen fortæller, hvordan du kommer med til arrangementet på fredag den 15. marts 2013, hvor bandet Wild Wax Combo spiller op til dans.

DM i Tips er i fuld gang med ni runder fra Danske Spil. Er du med i den, så følger vi de 13 kampe fra kl. 16 i "Aktuel Sport", med sidste nyt fra kuponens udvikling fra Danske Spil.

Er du +60, så er der på mandag mulighed for at være med i Badmintonstævne i Faxe Ladeplads. Hør formanden for afdelingen Elise L. Pedersen fortælle mere i dagens udsendelse på 104,7. Hør hvordan du kommer med og hør hvad "Faxe Fighters" er ..

Weekenden byder også på håndbold fra Team Faxe. Her er der også hjemmestævne i denne weekenden. Herrerne er tilbage i Kval. rækken efter et år i serie 1. Damerne fører kval. rækken, og har som Dalby muligheden for at komme tilbage i 3. division, hvor Team Faxe har været før.

Gymnastikopvisninger er der også en masse af i denne wekend og i de kommende weekend. Vi prøver at give dig et lille overblik i dagens udsendelse.

Der er 14. dage til starten i landets næstbedste fodboldrække. HB Køge ligger ud den 24. marts hjemme mod Hjørring. I eftermiddag spiller holdet træningskamp i Trelleborg i Sverige. Vi håber at have sidste nyt fra den kamp.

Faxe Kommune - søger flere kandidater til Kulturprisen. Du kan forsat nå at indstille kandidater til prisen. Sidste frist er tirsdag den 14. april. Prisen uddeles ved et kulturelt arrangement inden sommerferien.

SPORTIGAN CUP 2013. afvikles i denne weekend i fodbold i Vordingborg. Vi kigger lidt nærmere på det arrangement i eftermiddag, hvor det er Vordingborg Handicap Idræt, som arrangerer det i Kastrup hallen.

Det var lidt af eftermiddagens ting i 104,7 på Radio Østsjælland. Håber vi høres vedfra kl. 14.

jgn

 

Monday the 23rd. Design by QualityJoomlaTemplates. Radio Østsjælland
Copyright 2012

©